Okulumuzda eTwinning 'LEFT AND RİGHT CODİNG' Projesi

Okul Müdür yardımcısı Ruken Çeçen'in 10 farklı ilde yer alan okul öncesi öğretmenleriyle yürüttüğü ve okulumuzun da  yer aldığı eTwinning Projesi çalışma ve etkinlikleri aktif olarak süreç içerisinde gerçekleştirilmiştir. Projede yer alarak çocukların aktif katılımını sağlamıştır.

Projenin Amacı:

Kodlama hayatımızın her alanında gördüğümüz ve her yaştan insanın karşılaştığı bir konu olduğu için proje adını 'Gördüğümüz her yerde kodlama var' anlamında kullanmak üzere "Sol Sağ Kodlama Anaokulu" olarak seçtik. Kodlama hayatımızın her alanında gördüğümüz ve her yaştan insanın karşılaştığı bir konu olduğu için proje adını 'Gördüğümüz her yerde kodlama var' anlamında kullanmak üzere "Sol Sağ Kodlama'' olarak amaçlanmıştır.

Proje Twinspace Linki

28-04-202228-04-202228-04-2022